ABC Display - Producent van presentatiesystemen
ABC Display  De Paal 28  1351 JE Almere  NL  
+31 36 548 1122  info@abcdisplay.nl
 
ABC Display - Producent van presentatiesystemen

Verhuur tentoonstellingspanelen

ABC Display doet ook verhuur tentoonstellingspanelen. Wij zijn al sinds 1979 producent en leverancier. Wij leveren expositiepanelen en posterborden voor elke evenement. Het maakt niet uit of dit nu voor 1 dag is of een half jaar duurt.

Wij kunnen de panelen en borden voor u opbouwen en afbouwen, het transport regelen en u assisteren met inrichten van uw expositie. Wij maken graag een offerte om ook uw printpanelen te produceren, die met klittenband tegen onze expositiepanelen worden gemonteerd.

De expositiepanelen en posterborden van het Arctium systeem, zijn tijdloos en subliem. Met transparante clips worden panelen tegen een staander vastgedrukt. U kunt de panelen kantelen en in elke hoek scharnieren. Daarnaast zijn de panelen op ooghoogte te plaatsen.

ABC Display verhuurt de expositiepanelen en posterborden in de maat 100 x 125 cm in de kleuren:

 • Donker Blauw
 • Zwart
 • Licht Grijs
 • Antraciet Grijs

Waarom verhuur tentoonstellingspanelen?

De panelen zijn geweldig in te zetten voor vele verschillende toepassingen. Wij bieden u ook de keus voor het huren van tentoonstellingspanelen omdat het voor sommige organisaties handiger is de panelen op afroep te huren wanneer men het nodig heeft. Niet ieder bedrijf heeft de panelen dagelijks en wekelijks nodig of een ruimte om de panelen op te slaan.

In Almere heeft ABC Display de productie van de panelen en ook voldoende voorraad. Mocht u geïnteresseerd zijn in verhuur expositiepanelen in grote aantallen, dan is dat geen enkel probleem! Wij hebben een professioneel team dat leveringen en montages op locaties kan verzorgen. De expositiepanelen worden volgens instructie of tekening gemonteerd en op de gewenste datum en tijden weer retour gehaald.

Hoe lang kunt u de panelen huren?

Wij staan bekend als een flexibele en meedenkende organisatie. Dit houdt in dat als u de panelen voor een langere tijd wenst te huren, wij altijd kijken naar de beste oplossing om dat voor beide partijen mogelijk te maken. U bent voor het huren van panelen dus niet gebonden aan specifieke dagen.

U kunt met klittenband of punaises, foto’s en lichte producten tegen het paneel plaatsen. De fotoprints kunt u na de expositie of presentatie gewoon bewaren en hergebruiken indien gewenst.

Voordelen van tentoonstellingspanelen huren

De voordelen van tentoonstellingspanelen huren zijn duidelijk. U heeft geen eigen opslag nodig, wij regelen alle transport, montage en het weghalen. Onze service ontzorgt u. Het team van ABC Display monteert de tentoonstellingspanelen snel en kundig, zodat u er niet veel tijd aan hoeft te besteden. Meer informatie vindt u in onze verhuur tentoonstellingspanelen folder. Meer voordelen van de panelen staan hieronder op een rij.

 • Uniek en opvallend
 • Compact en mobiel te vervoeren
 • Snel gemonteerd
 • Multifunctioneel inzetbaar
 • Modulair inzetbaar
 • Te allen tijde aan te passen en uit te breiden
 • Geschikt voor alle presentaties en exposities
 • Dubbelzijdig in te zetten
 • Materialen worden bevestigd met: Punaises, Klittenband of schilderij haken

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over onze verhuur tentoonstellingspanelen of heeft u vragen over een van onze andere producten? Wilt u graag advies op maat of een offerte aanvragen? Wij maken geheel vrijblijvend een 3D ontwerp in uw eigen huisstijl voor u. Neem dan contact op met ons kantoor via +31365481122. Bij ABC Display zijn wij dagelijks geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur. Wij leveren door heel België en komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. U kunt ook uw gegevens achter laten op onze website, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Zie ook onze website www.expositie-panelen.be

verhuur tentoonstellingspanelen

 
Keep moving your brand!